Face2FaceTravel Zwolle

 

Onbezorgd beleven, ontspannen en genieten!

Boek uw vakantie via Face2FaceTravel Zwolle!

De voordelen voor U:

  • persoonlijk advies op maat
  • telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 14:00 uur
  • email wordt ook buiten deze uren om gelezen!
  • snelle service en altijd up-to-date
  • zekerheid (ANVR/SGR) , veilig en vertrouwd
  • met net dat beetje extra!

Na persoonlijk contact maak ik voor u een vakantievoorstel op maat volgens uw wensen en verwachtingen. U kunt bij mij terecht voor alle typen van reizen, trips en vakanties. Ik kan in bijna alle reserveringssystemen van reisorganisaties, vliegtuigmaatschappijen, autohuur, verzekeringen etc.

Als Travelmanager ben ik gespecialiseerd in vertrekken vanuit Nederland, Belgie en Duitsland. Natuurlijk bent u bij mij ook aan het juiste adres voor de vertrouwde merken zoals TUI, ThomasCook, De Jong Intra, Vrij Uit, Expedia, Holland America Line, CruiseTravel, OAD, Bolderman, Vuelandia, Disneyland etc.

En dan nog dat beetje extra: Natuurlijk denk ik aan het afsluiten van verzekeringen, eventueel autohuur, visa, vaccinaties, stoelreserveringen of parkeren op de luchthaven. Heeft u zelf een reis op internet gezien, neem dan zeker contact met mij op. Ik kijk voor u of deze reis daadwerkelijk het goedkoopste is in het aanbod!

Weet u precies welke reis ik voor u moet boeken? Vul dan direct het boekingsformulier in! Vermeld voor de zekerheid de totaal prijs die u voor deze reis heeft gezien. Ik zal bij ontvangst een prijscheck doen en na overleg met u de beste en/of voordeligste reis voor u boeken.

Weet u niet precies waar u heen wilt op vakantie? Vul dan het offerteformulier in! Met deze gegevens zal ik u een passende offerte mailen. Let op: voor reizen op maat voor u gemaakt vraag ik offertekosten van 30,- euro. Deze worden uiteraard verrekend indien de boeking definitief wordt gemaakt bij Face2FaceTravel Zwolle.

Face2FaceTravel Zwolle is aangesloten bij Face2FaceTravel Almere welke tevens deskundige vervanging is tijdens mijn afwezigheid als backoffice kantoor en helpdesk. Face2FaceTravel is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hierdoor geniet u als klant van zekerheid bij het boeken van uw reis en kunt u zorgeloos op vakantie!

Aarzel dus niet en boek via Face2FaceTravel Zwolle!

 

Klant beoordeling:

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 11 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Face2Face Zwolle

Reisadviseur Nathalie van de Wetering
Telefoonnummer: +31 (0) 6 50 500 830

Veilig en betrouwbaar:
Face2FaceTravel Almere is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds