Ervaring met Face2Face Travel Zwolle

KLANT ERVARINGEN:

tadalafil from cooper pharma beaugh

9 december 2020

Propecia 0.4 Mg VagBeelp online cialis Neneaseria Buy Priligy 30 Mg

Affergy

Gezinsreis naar Portugal

28 oktober 2019

F2F Zwolle, Nathalie, heeft voor ons 40-jarig huwelijksjubileum voor ons gezin, kinderen en kleinkinderen, een reis naar Portugal georganiseerd. Wat hebben wij een prachtige reis gehad, iedereen is dolenthousiast en tevreden, van klein (3 jaar) tot groot (66 jaar). Van parkeren bij de luchthaven, de vliegreis, de accommodatie, de animatie, het eten en drinken, echt alles was meer dan we ons ooit hebben kunnen voorstellen. Het hotel dat we verwachtten bleek een heus Resort te zijn met alles erop en eraan. Goede service, aardige en behulpzame medewerkers. We werden iedere keer weer verrast met wat er allemaal te doen was. We zijn heel erg blij met de herinneringen die we met deze reis hebben gemaakt. Dit hadden we zelf niet zo kunnen regelen. Nathalie, bedankt, je bent een vakvrouw, super!!

Tom Koch

Mooie reis naar Dominicaanse Republiek

9 oktober 2019

Op advies van Nathalie zitten we nu op de Dominicaanse Republiek bij het plaatsje Punta Cala. Prachtig luxe Riu all inn hotel. Er was een regenkans zei ze maar tot nu toe droog en elke dag 30 graden.

Guus van de Wetering

Mooie all in trip naar Dominicaanse republiek Punta Cana geboekt

28 september 2019

Mooi reis uitgezocht naar Punta Cana. Geboekt bij Nathalie. Zij keek ook naar de vluchttijden en of het hotel ter plaatse dicht bij het vliegtuig lag zonder lange busreiziger. Zelfs mooie tijden per trein heen en terug naar Schiphol. Natuurlijk lukt dat niet altijd maar we vragen er altijd wel om. Direct per mail de bevestiging binnen gekregen. We hebben er zin in.

Guus

Trip naar Euro Disney

13 maart 2019

Nathalie heeft voor ons een reis naar Eurodisney geboekt. De reis was prima verzorgd en alles was geregeld. Van ontbijt tot avondeten en een show. Hotel was prima in orde. Nogmaals bedankt ook namens de kinderen

Rogier

Superservice

25 februari 2019

Zojuist van Nathalie vernomen dat mijn vluchten (na het faillissement van Germania) naar Gran Canaria doorgaan via een andere luchtvaartmij. Ondanks haar eigen vakantie nam ze alle moeite om dit mogelijk te maken. Dit typeert haar gedrevenheid en meedenken/-leven! Alle lof voor haar inzet.

Liesbeth van Andel

Skivakantie Oostenrijk Kaprun

24 februari 2019

Prachtige vakantiewoning bij Kaprun geboekt bij Mijn dochter Nathalie. Doordat ze er zelf was geweest kon ze mij ook goed adviseren. Bij de woning zat zelfs een VIP voor de plaatselijk Spa. Tijdens een bewolkte dag stonden de vakantiegangers buiten in de rij. Wij konden ze doorlopen. Wij boeken al jaren via haar vooral cruises waar ze ook alles van weet.

Guus

Autorondreizen Italiƫ

2 januari 2019

Ik heb voor face2face gekozen omdat ik jarenlang lid ben geweest ben van de LSR (Landelijke Spoorweg Reisvereniging) met uitstekende ervaringen. Nathalie heeft voor mij drie prachtige en gevarieerde autorondreizen door Italiƫ samengesteld.

Dik

Zomervakantie 2019

23 december 2018

Nathalie, doet moeite om de zoek opdracht uit te voeren en aan de wensen tegemoet te komen. Ze denkt mee, doet opties voor andere mogelijkheden en reageert erg snel. Je weet gelijk waar je aan toe bent de offerte is compleet en duidelijk uitgesplitst.

Els de Winter

Snelle & geweldige service waarbij echt naar de wens van klant geluisterd wordt!

19 oktober 2018

De beloftes die door Nathalie genoemd worden op haar website maakt ze allemaal waar! Met de reiswensen die je aan haar doorgeeft gaat ze snel aan de slag om je tegen zeer scherpe tarieven een goed voorstel aan te bieden. Daarnaast geeft ze je graag nog wat persoonlijke vakantietips mee. Kortom een zeer goede service!

Maurice

Face2Face Zwolle

Reisadviseur Nathalie van de Wetering
Telefoonnummer: +31 (0) 6 50 500 830

Veilig en betrouwbaar:
Face2FaceTravel Almere is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds