Ervaring met Face2Face Travel Zwolle

KLANT ERVARINGEN:

Mooie reis naar Dominicaanse Republiek

9 oktober 2019

Op advies van Nathalie zitten we nu op de Dominicaanse Republiek bij het plaatsje Punta Cala. Prachtig luxe Riu all inn hotel. Er was een regenkans zei ze maar tot nu toe droog en elke dag 30 graden.

Guus van de Wetering

Mooie all in trip naar Dominicaanse republiek Punta Cana geboekt

28 september 2019

Mooi reis uitgezocht naar Punta Cana. Geboekt bij Nathalie. Zij keek ook naar de vluchttijden en of het hotel ter plaatse dicht bij het vliegtuig lag zonder lange busreiziger. Zelfs mooie tijden per trein heen en terug naar Schiphol. Natuurlijk lukt dat niet altijd maar we vragen er altijd wel om. Direct per mail de bevestiging binnen gekregen. We hebben er zin in.

Guus

Trip naar Euro Disney

13 maart 2019

Nathalie heeft voor ons een reis naar Eurodisney geboekt. De reis was prima verzorgd en alles was geregeld. Van ontbijt tot avondeten en een show. Hotel was prima in orde. Nogmaals bedankt ook namens de kinderen

Rogier

Superservice

25 februari 2019

Zojuist van Nathalie vernomen dat mijn vluchten (na het faillissement van Germania) naar Gran Canaria doorgaan via een andere luchtvaartmij. Ondanks haar eigen vakantie nam ze alle moeite om dit mogelijk te maken. Dit typeert haar gedrevenheid en meedenken/-leven! Alle lof voor haar inzet.

Liesbeth van Andel

Skivakantie Oostenrijk Kaprun

24 februari 2019

Prachtige vakantiewoning bij Kaprun geboekt bij Mijn dochter Nathalie. Doordat ze er zelf was geweest kon ze mij ook goed adviseren. Bij de woning zat zelfs een VIP voor de plaatselijk Spa. Tijdens een bewolkte dag stonden de vakantiegangers buiten in de rij. Wij konden ze doorlopen. Wij boeken al jaren via haar vooral cruises waar ze ook alles van weet.

Guus

Autorondreizen Italië

2 januari 2019

Ik heb voor face2face gekozen omdat ik jarenlang lid ben geweest ben van de LSR (Landelijke Spoorweg Reisvereniging) met uitstekende ervaringen. Nathalie heeft voor mij drie prachtige en gevarieerde autorondreizen door Italië samengesteld.

Dik

Zomervakantie 2019

23 december 2018

Nathalie, doet moeite om de zoek opdracht uit te voeren en aan de wensen tegemoet te komen. Ze denkt mee, doet opties voor andere mogelijkheden en reageert erg snel. Je weet gelijk waar je aan toe bent de offerte is compleet en duidelijk uitgesplitst.

Els de Winter

Snelle & geweldige service waarbij echt naar de wens van klant geluisterd wordt!

19 oktober 2018

De beloftes die door Nathalie genoemd worden op haar website maakt ze allemaal waar! Met de reiswensen die je aan haar doorgeeft gaat ze snel aan de slag om je tegen zeer scherpe tarieven een goed voorstel aan te bieden. Daarnaast geeft ze je graag nog wat persoonlijke vakantietips mee. Kortom een zeer goede service!

Maurice

Meedenk-garantie inbegrepen bij offerte/boeking!

11 oktober 2018

Omdat mijn “vaste reisbureau” stopt met het boeken van vakanties en ik via Nathalie van de Wetering, die daar werkte, al die jaren tot grote tevredenheid reizen heb geboekt, besloot ik contact met haar op te nemen. En inderdaad: wéér dacht ze mee met mijn wensen en (on)mogelijkheden en kreeg het voor elkaar! Snelle reacties op mijn mails, een duidelijke offerte waarop mijn definitieve boeking snel volgde, maar vooral complimenten mijnerzijds voor het persoonlijke goede meedenken dat Nathalie doet.

Liesbeth van Andel

Top geregeld!

11 oktober 2018

Goede service, snelle toezending van een goede offerte! Oftewel de boeking is gemaakt en nu wachten tot de vakantie begint!

Frank Haverkamp

Face2Face Zwolle

Reisadviseur Nathalie van de Wetering
Telefoonnummer: +31 (0) 6 50 500 830

Veilig en betrouwbaar:
Face2FaceTravel Almere is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds